четвртак, 5. август 2010.

Čaj za uvećanje grudi

Popriličan broj žena sanja o većim grudima, i mnoge se odlučuju za silikonske implantate. Ukoliko čitate novine, znate da su ti implantati veoma sporni.
Mnogi naučnici smatraju da su oni opasni, dok ostali tvrde da oni ne izazivaju nikakve probleme. Teško je doneti sud da li su silikonski grudni implantati štetni ili ne, ali pre nego što se odlučite za tako radikalnu i potencijalno opasnu metodu probajte sa prirodnim putem.

Čudotvorna biljka koja o kojoj je ćemo ovde govoriti i za koju postoje mnogobrojna svedočanstva o delovanju na ženske grudi je lekovita biljka Piskavica.

Piskavica(Trigonella foenum - graecum) - seme i izdanci imaju u narodu vekovnu reputaciju sredstva za uvećanje grudi jer sadrži znatnu količinu fitoestrogena (biljni estrogen). Estrogeni imaju višestruko delovanje u organizmu od koga se dva uglavnom odnose na uvećanje grudi. Ovaj hormon izaziva rast ćelija u grudima i doprinosi zadržavanju vode.
Diosgenin, hemijsko jedinjenje prisutno u piskavici koristi se i za spravljanje polusintetičkih oblika ženskog seksualnog hormona - estrogena, a poznato je da žene koje uzimaju kontraceptivne pilule često kao uzgrednu pojavu imaju osećaj punoće grudi. Fitoestrogen iz izvora kao što je piskavica ne izaziva neprijatan osećaj punoće grudi.


Čaj za bistu

Evo recepta za čaj sa jakom dozom lekovitih biljaka koje utiču na uvećanje grudi.

Sipajte 2 šolje vode preko jedne šolje izdanka piskavice. Dodajte prstohvat ili dva anisa, bosiljka, kima, mirodjije, sladića i majorana. Neka sve provri, a zatim ostavite da se ohladi. Dodajte sok od limuna i med prema ukusu. Pijte jednu do dve solje dnevno.

1 коментар:

  1. Dali smeju uzimati taj caj i klinke od trinaest godina?Meni je neverovatno da bas ta kombinacija bilja povecava poprsje znajuci da je grcko seme za skidanje holesterola secera u krvi,za oblaganje.Jedino sto povecava apetit.

    ОдговориИзбриши