четвртак, 2. септембар 2010.

Za dobar izgled

Da bi izgubili na težini treba voditi računa da to bude prirodni proces a jedan od načina da se to uradi je poboljšanje metabolizma putem bilja. Osim činjenice da nećete potrošiti dosta novca na razne preparate, efekti su dugoročni i samoosnažavajući. Sve počinje sa odlukom prehrana. Najveći faktor koji pridonosi nepotrebnom debljanju je stil življenja osobe. Ako ste navikli da jedete masnu hranu sa konzervansima mnogo je lakše da dobijete neželjenu težinu nego da je izgubite. Posledice kao što su gojaznost, visok krvni pritisak, visoka količina holesterola u krvi, bolesti srca, dijabetes i možani udar događaju se zbog neadekvatnog stila življenja i neadekvatne ishrane. Rešenja se traže uglavnom oko uzimanja raznih nepoznatih hemikalija ali uvek je mudriji izbor korišćenje nečeg što je sigurno i učinkovito...
Kao npr. zeleni čaj koji u sebi sadrži kofein a ujedno je i antioksidant koji pomaže u ubzavanju metabolizma. Veoma je dobar i za ubrzavanje oksidacije masti.
Alge - prirodni stimulator štitne žlezde koji dosta pomaže metabolizam.
Efekti koje prirodno lekovito bilje daje su povezani sa metabolizmom i apetitom.

Važno je zapamtiti da uzimanje prirodnog bilja neće odmah napraviti da izgubite težinu. Baš kao i sa dijetom i vežbama mršavljenje i gubljenje nepotrebne težine dolazi vremenom a uz ove biljke preporučujemo i redovne odlaske u wellness. Ako se oslonite samo na bilje teško da će doći do gubljenja težine.
Pored svega ovoga na telu će vam ostati dugoročni efekti koji će povećati prirodnu sposobnost za preradu hrane i takođe će ubrzati preradu Vaš metabolizam. Ako u svakodnevnoj ishrani budete koristili prirodno bilje ovi efekti će se trajno asimilirati u vaš sastav a odgovarajuća težina ce vam postati konstantna.

Нема коментара:

Постави коментар