четвртак, 8. јул 2010.

Estetska medicina


Estetska medicina nudi mnogo mogućnosti.Stručni tim lekara edukovan je za primenu spektra procedura estetske medicine kao što su: tretman filerima, botoksom, uvećanje usana, redukcija ožiljaka, lipoliza...Svi tretmani su krajnje konforni i izvanredna alternativa estetskoj hirurgiji.Estetska medicina predstavlja najdelotvornije metode i rezultate koji su odmah vidljivi.Kod estetske medicine je najbitnije da se radi sa najprestižnijim materijalima u svetu i pored toga da doktori budu u toku i da sami posećuju sajmove, kongrese, edukativne skupove koji im omogućavaju da primenjuju sve što i u svetskim centrima lepote je inovacija.
Pored toga važno je naglasiti da pored toga našim cenama omogućavamo da pacijenti dobiju kvalitetne i prihvatljive terapijske metode.Estetska medicina nije privilegija bogatih.Ona je izazov vremena . Mezoterapija je medicinski metod veoma popularan u svetu. To je procedura u kojoj se aktivne lekovite i vrlo efikasne supstance direktno ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože) koristeći mikro igle. Postoji više primena mezoterapije i to:
Mezoterapija - primena za telo za lečenje celulita, mršavljenje i reoblikovanje tela
Mezoterapija - primena na licu za podmlađivanje i zatezanje opuštene kože lica
Mezoterapija - za podradak, opuštenu kožu vrata i dekoltea, za tamne kolutove i kesice oko očiju
Mezoterapija za lečenje i uklanjanje celulita: posle pregleda i popunjavanja medicinske istorije pacijenata, određuje se koji će protokol biti primenjen radi postizanja najboljeg efekta.

Нема коментара:

Постави коментар